Randki i czat!

Z powrotem

Pomoc

Co to znaczy? ☺

To jest zwykłe zdjęcie użytkownika. Kliknij na buźkę, a zobaczysz zdjęcia.


Co to znaczy? ⚠

To intymne zdjęcie 18+. Możesz włączyć funkcję przeglądania intymnych zdjęć w Ustawieniach. Ta funkcja jest domyślnie wyłączona.


Jak wysyłać pliki w wiadomościach?

Aby wysyłać pliki w wiadomościach, musisz włączyć tę funkcję w Ustawieniach. Ta funkcja jest domyślnie wyłączona.

Jeśli osoba, z którą się komunikujesz, nie włączyła tej funkcji, nie będziesz mógł wysłać jej pliku. Przesyłanie plików jest możliwe za obopólną zgodą. Pliki w wiadomościach mają postać ikony 💾 kliknij na nią, a zobaczysz załączony obrazek.


Status: WŁ / WYŁ

Status: WŁĄCZONY oznacza, że ​​użytkownik był aktywny w serwisie w ciągu ostatnich 40 minut

Status: OFF oznacza, że ​​użytkownik nie był aktywny na stronie przez ostatnie 40 minut, możesz zobaczyć datę i godzinę aktywności użytkownika w wierszu «Ostatnia aktywność:»

-------